Faciliteiten

Faciliteiten

Praktijklokalen

Leerlingen krijgen les in een gezellig, licht gebouw. We hebben ruime theorielokalen en moderne praktijklokalen. Ook beschikken we over een eigen restaurant, een muziek- en dramalokaal en een lokaal voor beeldende kunst. Voor de lessen over de digitale geletterdheid beschikken we over green screensen robots.

 

Speciale kleding

Per profiel maken leerlingen gebruik van kleding die nodig is in verband met de veiligheid. Zo dragen de leerlingen die kiezen voor het profiel HBR een keukenschort, koksmuts, koksbroek, koksjasje en een blouse voor de bediening. D&P-leerlingen die kiezen voor het keuzevak keuken hebben een schort nodig. Voor deze kleding vragen we u een eigen bijdrage.

 

Restaurant Bijzonder Lekker

Ouders en familieleden van onze leerlingen in het derde en vierde leerjaar kunnen een bezoek brengen aan ons sfeervolle restaurant Bijzonder Lekker op de Kluiverboom. Voor 25 euro kunt u een strippenkaart bestellen met een tegoed van zes driegangenlunches. U kunt hier op donderdagmiddag tussen twaalf en half drie gebruik van maken. Voor het bestellen van een strippenkaart en voor reserveringen kunt u contact opnemen met bijzonderlekker.werkmanvmbo@o2g2.nl

 

Gymlokalen en sportvelden

Gedurende hun hele schooltijd krijgen leerlingen een of twee uur lichamelijke opvoeding in de week. Hiervoor maken we gebruik van onze eigen gymlokalen en sportvelden. Naast de gewone sporten, maken de leerlingen ook kennis met een aantal trendsporten, zoals longboardenen trickbiken.

 

Mediatheek

In onze mediatheek leren leerlingen in de derde en vierde klas digitale vaardigheden. Zo maken ze zelf websites en apps. Ook gebruiken we dit lokaal als werkruimte voor leerlingen.

 

Kantine

We hebben een gezellige kantine, waar onze leerlingen kunnen lunchen.

 

Betaalpas

Alle nieuwe leerlingen krijgen een betaalpas uitgereikt. We zetten er een eenmalig saldo van vijf euro op, te betalen door de ouders. Hiermee kunnen leerlingen betalen in de kantine en als ze een kopieermachine willen gebruiken. Ze kunnen de pas op school opwaarderen.

 

Laptop

We werken in een digitale leeromgeving en daarom hebben de leerlingen een laptop nodig. Deze stelt de school ter beschikking. We vragen hiervoor een vrijwillige bijdrage van 75 euro.

 

Kluisjes

Alle leerlingen maken gebruik van een eigen kluisje waarin ze hun spullen veilig kunnen opbergen. De huur bedraagt vijf euro per jaar. Het gebruik van een kluisje is verplicht.